Έλεγχος για διαθεσιμότητα

δραστηριότητες

Το Ζαγόρι και ειδικότερα το Κεντρικό Ζαγόρι αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό, αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όχι μόνο για τη μοναδική στο είδος της Χαράδρα του Βίκου (η πιο βαθιά για τόσο στενό άνοιγμα χαράδρα στον κόσμο - Βιβλίο Γκίνες) αλλά και για την ανεπανάληπτη αρχιτεκτονική των οικισμών του, τα πολυάριθμα τοξωτά γεφύρια του και την πλούσια γενικά πολιτιστική του παράδοση.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Ζαγορίου Φιλοξενία», έχοντας αποκομίσει τη σχετική γνώση και εμπειρία από την οργάνωση και υλοποίηση «βιωματικών» προγραμμάτων στην περιοχή με τη συμμετοχή Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών, προσφέρουν στον φιλοξενούμενο τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει, κατά μόνας ή ως μέλος οργανωμένης ομάδας, μία ή περισσότερες εξορμήσεις, πορείες, επισκέψεις και περιηγήσεις, πέριξ του οικισμού αλλά και προς γειτονικούς οικισμούς και άλλους ενδιαφέροντες προορισμούς.

Ξενοδοχείο Zagori Philoxenia

Μονοδένδρι Ζαγορίου, Ιωάννινα Τ.Κ. 44007
2653071040
info@zagoriphiloxenia.gr

eotΑριθμός Μ.Η.Τ.Ε. 0622K013A0008701
Copyright © 2011 - 2021 | Διαχείριση
Ψηφιακή Ελλάδα Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΣΠΑ 2007-2013